Menu

Menu kort

Dette menukort danner baggrund for vores tilbud til festarrangementer og selskaber. Vi vil gerne søge at imødekomme vores gæster særlige ønsker og giver gerne tilbud på en anderledes menu.    

Som nævnt under beskrivelserne af Festarrangementer og Middags- og aftenselskaber kan du selv sammensætte en menu og frit vælge mellem følgende forretter, hovedretter og desserter eller én af vores buffeter.

Forretter, der serveres portionsanrettet med hjemmebagt brød.

  1. Varm dampet laks med spinat og fennikel anrettet med pesto
  2. Rejecocktail serveret på spæde grønne salater med rejer, friske grønne asparges og dressing
  3. Fiske terrine med skaldyr anrettet på spæde salater med tigerrejer og dilddressing
  4. Carpaccio på en bund af sprød salat, rødløg, ristede pinjekerner, høvlet parmesan og balsamico glace.

Hovedretter, der serveres fra fade eller buffet efter ønske:

  1. Helstegt oksesteg med krydderkartofler samt årstidens grønt serveret med pebersauce
  2. Perlehønebryst med stegte svampe, baconbønner og råstegte kartofler med løg serveret med krydderurtesauce
  3. Kalvesteg stegt som vildt, serveret med vildt-sauce, hvide kartofler, Waldorff salat og sødt & surt
  4. Hvidløgsmarineret svinekam, persillekartofler, årstidens grøntsager og svampe sauce.

Desserter:

  1. Frugtstang med kransekage og rørt is
  2. Hvid chokolade-fragilitè med bær kompot
  3. Ostebræt med 3 slags ost, hjemmebagt brød og tilbehør
  4. Islagkage.

Natmad:

  1. Suppe med brød. Vælg mellem asparges-, hønsekød-, oksekød-, gullasch- eller champignonsuppe. Kr. 55,00
  2. Roastbeef og frikadeller med kartoffelsalat, grøn salat og brød kr. 75,00
  3. Pålægsanretning med 4 slags pålæg, diverse salater og hjemmebagt brød kr. 75,00

 

Buffet:

I stedet for en 3 retters middag med forret, hovedret og dessert kan du også vælge én af vores to lækre buffeter: Kro buffet eller Rollo buffet. Vi vil gerne søge at imødekomme vores gæsters særlige ønsker og giver gerne tilbud på en anderledes menu.

Kro buffeten indeholder:

  • Dampet laks.
  • Æg, rejer, citron og tomat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
  • Kalvecuvette med årstidens grønt
  • 2 slags blandede salater
  • Ostebræt med 2 slags ost
  • Chokolade muffins
  • Hertil hjemmebagt brød

Rollo buffeten indeholder:

  • Røget laks, fisketerrine, kæmpe rejer med citron og dilddressing
  • Oksesteg med årstidens grønt
  • Tomatsalat med bøffel mozarella
  • Blandede spæde salater med soltørrede tomater og pinjekerner
  • Små ovnbagte kartofler
  • Rødvins- eller pebersauce
  • Hindbærlagkage
  • Ostebræt med 2 slags ost
  • Hertil hjemmebagt brød

 OBS: Ønskes ændringer i buffet, kan prisen så eventuelt være en anden.