• Dansk
    • English
    • German

MENUER TIL FESTARRANGEMENT

3 RETTERS MENU ELLER BUFFET       629,- KR. PR. PERSON
INKL. VELKOMSTDRINK
MENU VÆLGES UD FRA MENUKORT
INKL. DRIKKEVARER I 4 TIMER (ØL, SODAVND OG VIN)
TILKØB AF DRIKKEVARER EFTER 4 TIMER ER 100,- PR. TIME

 

TILKØB
KAFFE/THE                                                    30,- KR. PR. PERSON
CHOCKOLADE ELLER KRANSEKAGESTYKKER     25,- KR. PR. PERSON
CHIPS OG NØDDER                                        25,- KR. PR. PERSON

NATMAD
SE VALGMULIGHEDER I MENUKORT                 95,- KR. PERSON

DRIKKEVARER
SODVAND                                                      25,- KR.
ØKO SODAVAND                                             30,- KR.
ØL                                                                30,- KR.
HUSET RØD- ELLER HVIDVIN                          179,- KR. PR. FLASKE
PORTVIN ELLER DESSERTVIN 4 CL.                  40,- KR.
SNAPS/BITTER 2 CL.                                       35,- KR.
ROM, VODKA, GIN OG WHISKY 2 CL.                35,- KR.
COGNAC/LIKØR 2 CL.                                      40,- KR.

 

BETINGELSER
MINUMUM 35 PERSONER
BØRN MELLEM 0-3 ÅR ER GRATIS
BØRN MELLEM 4-12 ÅR ER HALV PRIS
(BØRN TÆLLER IKKE MED I ANTALLET AF PERSONER)

I PRISEN ER DET INKLUDEDERT AT MAN HAR LOKALET I 7 TIMER.
SAMT HVIDE DUGE, SERVIETTER, LYS OG BLOMSTER.
VED VEGANER/VEGETARRETTER TILÆGGES DER 100 KR. PR. PERSON.
ØNSKER MAN LOKALET LÆNGERE VIL DER VÆRE ET TILLÆG PÅ 1500,- KR. PR. TIME
VED SERVERING EFTER KL. 24.00 TILÆGGES DER 900,- PR. TIME

 

3 RETTERS ELLER KROBUFFET
INKL. VELKOMSTDRINK M/ SALTE SNACKS OG
DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER

629,- PR. PERSON

__________________________________________________________________________________________

Ved booking af festarrangement

Festarrangement i 7 timer (senest start fra kl. 17)

Inkl. opdækning, blomster og lys

Min. pris er 35 kuverter af 599,- pr. person

Drikkevarer ad libitum er inkl. i 4 timer (sodavand, øl, vin)

TILKØB

Yderligere lokaleleje 1500,- pr. time

Servering efter kl. 24.00 er 950,- pr. time

Drikkevarer ad libitum pr. time pr. person 100,-

Natmad 95,- pr. person (min. 35 kuverter)

Drikkevarer efter forbrug (pr. stk./person)

Sodavand 25,-
Økologisk sodavand  30,-
Øl 30,-
Vin (pr. glas) 49,-
Vin (pr. flaske) 179,-
Spiritus, likør.. 2 cl 45,-
Snaps 35,-
Spiritus (gin, vodka) Flaske 600,-
Kaffe/the 30,-

Kaffe/the + sødt til 50,-
Lagkage 45,-
Chips/nødder 20,-

__________________________________________________________________________________________

[“Selskabsmenuer-2.pdf (danhostelfaxe.dk)“]

 

FORRETTER

Dampet laks m/fennikel Crüdité
Spinat, asparges og pesto

Klassisk rejecocktail m/sprøde salater
Grønne asparges og husets dressing

Ristet torsk m/chilimayo
Frisse, granatæblekerner, sprødt og skovsyre

Cremet kyllingemousse på Bruchetta
m/stegte svampe, cornichoner, pink grape og karse

__________________________________________________________________________________________

HOVEDRETTER

Kalveculotte stegt som vildt m/skøn vildtsauce
Varm bønnesalat m/perleløg og syltede rødløg
Råstegte kartofler m/persille

Hvidløgsmarineret svinekam m/estragonsvampesauce
Varm sauté af selleri, gulerod og rødbede
Kartoffelgratin

Svinemørbrad m/sennep og skinke samt cremet dijonflødesauce
Varm variation af svampe og æbler
Rustikke kartofler bagt m/timian

Oksefilet, marineret i soya, hvidløg og urter m/husets steaksauce
Klassiskfransk ratatouille
Kartoffelrösti m/rosmarin og flagesalt

__________________________________________________________________________________________

Vælg 2 grøntsagselementer til din hovedret

Aspargessalat m/grillede asparges, sennepsvinaigrette samt flager af parmesan

Melonsalat m/forårsløg, feta og hakket persille

Mormors salat -hjertesalat m/flødedressing og ribs

Blomkålssalat m/champignon, ærter og hvidløgscreme

Tomatsalat m/rødløg, frisk mozzarella og basilikumcreme

Bagt butternut m/æblekerner, frisk spinat og chiliolie

Svampesaute m/æbler og rosmarin

Bønnesalat m/syltede løg, aioli og parmesan

Bagte skalotteløg m/tomatpesto, mozzarella, semidried tomater og basilikum

Ratatouille -fransk grønsagsret m/tomat og hvidløg

Caspachosalat m/tomater, rødløg, selleri, agurk, melon og persilledressing

Klassisk –Tomater, basilikum, oliven, bagte løg, ost og pesto

Bulgursalat m/abrikoser, ristede hasselnødder og mynteolie

Broccolisalat m/løg, solsikkekerner, rosiner og sprød bacon

__________________________________________________________________________________________

DESSERTER/KAGER

Pavlova, Italiensk marengsbund m/mascarponecreme
Stikkelbærsylt, friske bær og nøddecrunch

Mazarinbund m/passionsmousse
Passionssorbet, friske bær og sprød tuiles

Chokolade Bavarois m/lys og mørk chokolade
Serveres m/vaniljeis, friske bær og sprød krokant

Rabarberdrøm
Rabarbersylt, rabarbermousse, sirup, crumble, marengs og skovsyre

Panacotta m/vanilje og appelsin
Appelsinsalat m/mynte, appelsinsorbet og brændt hvid chokolade

__________________________________________________________________________________________

NATMAD
KAN TILKØBES TIL 95,- PR. PERSON

Kartoffelsalat, lune frikadeller og surt

Minisliders m/hønse-, ægge-eller tunsalat 

Udvalg af danske pølser og oste m/grønt
dip, knækbrød og husets brød

__________________________________________________________________________________________

KROBUFFET

Dampet laks m/ blandet salat og dilddressing

Æg, rejer, citron og tomat.

Fiskefilet m/ remoulade.

Tarteletter m/ høns i asparges.

Lun leverpostej m/ bacon og champignon.

Frikadeller m/ hjemmelavet agurkesalat.

Kalvecuvette m/ årstidens grønt.

2 slags blandede salater.

Hertil hjemmebagt brød.

Ostebræt m/ 2 slags ost.

Hindbærlagkage

__________________________________________________________________________________________

Alle retter er lavet med kærlighed, krudt og krydderurter, og serveres Family Style på bordet i fade og skåle eller på buffet.

Til festarrangement kan der til 3 retters vælges mellem følgende forretter, hovedretter og desserter eller krobuffet.
Der kan forekomme allergener i maden, spørg evt. personalet.

__________________________________________________________________________________________