MENUER TIL FESTARRANGEMENT
3 RETTERS MENU ELLER BUFFET 629,- KR. PR. PERSON
INKL. VELKOMSTDRINK
MENU VÆLGES UD FRA MENUKORT
INKL. DRIKKEVARER I 4 TIMER (ØL, SODAVND OG VIN)
TILKØB AF DRIKKEVARER EFTER 4 TIMER ER 100,- PR. TIME
TILKØB
KAFFE/THE 30,- KR. PR. PERSON
CHOCKOLADE ELLER KRANSEKAGESTYKKER 25,- KR. PR. PERSON
CHIPS OG NØDDER 25,- KR. PR. PERSON
NATMAD
SE VALGMULIGHEDER I MENUKORT 95,- KR. PERSON
DRIKKEVARER
SODVAND 25,- KR.
ØKO SODAVAND 30,- KR.
ØL 30,- KR.
HUSET RØD- ELLER HVIDVIN 179,- KR. PR. FLASKE
PORTVIN ELLER DESSERTVIN 4 CL. 40,- KR.
SNAPS/BITTER 2 CL. 35,- KR.
ROM, VODKA, GIN OG WHISKY 2 CL. 35,- KR.
COGNAC/LIKØR 2 CL. 40,- KR.
BETINGELSER
MINUMUM 35 PERSONER
BØRN MELLEM 0-3 ÅR ER GRATIS
BØRN MELLEM 4-12 ÅR ER HALV PRIS
(BØRN TÆLLER IKKE MED I ANTALLET AF PERSONER)
I PRISEN ER DET INKLUDEDERT AT MAN HAR LOKALET I 7 TIMER.
SAMT HVIDE DUGE, SERVIETTER, LYS OG BLOMSTER.
VED VEGANER/VEGETARRETTER TILÆGGES DER 100 KR. PR. PERSON.
ØNSKER MAN LOKALET LÆNGERE VIL DER VÆRE ET TILLÆG PÅ 1500,- KR. PR. TIME
VED SERVERING EFTER KL. 24.00 TILÆGGES DER 900,- PR. TIME
3 RETTERS ELLER KROBUFFET
INKL. VELKOMSTDRINK M/ SALTE SNACKS OG
DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER
629,- PR. PERSON
__________________________________________________________________________________________
Ved booking af festarrangement
Festarrangement i 7 timer (senest start fra kl. 17)
Inkl. opdækning, blomster og lys
Min. pris er 35 kuverter af 599,- pr. person
Drikkevarer ad libitum er inkl. i 4 timer (sodavand, øl, vin)
TILKØB
Yderligere lokaleleje 1500,- pr. time
Servering efter kl. 24.00 er 950,- pr. time
Drikkevarer ad libitum pr. time pr. person 100,-
Natmad 95,- pr. person (min. 35 kuverter)
Drikkevarer efter forbrug (pr. stk./person)
Sodavand 25,-
Økologisk sodavand 30,-
Øl 30,-
Vin (pr. glas) 49,-
Vin (pr. flaske) 179,-
Spiritus, likør.. 2 cl 45,-
Snaps 35,-
Spiritus (gin, vodka) Flaske 600,-
Kaffe/the 30,-
Kaffe/the + sødt til 50,-
Lagkage 45,-
Chips/nødder 20,-
__________________________________________________________________________________________
[“Selskabsmenuer-2.pdf (danhostelfaxe.dk)“]
FORRETTER
Dampet laks m/fennikel Crüdité
Spinat, asparges og pesto
Klassisk rejecocktail m/sprøde salater
Grønne asparges og husets dressing
Ristet torsk m/chilimayo
Frisse, granatæblekerner, sprødt og skovsyre
Cremet kyllingemousse på Bruchetta
m/stegte svampe, cornichoner, pink grape og karse
__________________________________________________________________________________________
HOVEDRETTER
Kalveculotte stegt som vildt m/skøn vildtsauce
Varm bønnesalat m/perleløg og syltede rødløg
Råstegte kartofler m/persille
Hvidløgsmarineret svinekam m/estragonsvampesauce
Varm sauté af selleri, gulerod og rødbede
Kartoffelgratin
Svinemørbrad m/sennep og skinke samt cremet dijonflødesauce
Varm variation af svampe og æbler
Rustikke kartofler bagt m/timian
Oksefilet, marineret i soya, hvidløg og urter m/husets steaksauce
Klassiskfransk ratatouille
Kartoffelrösti m/rosmarin og flagesalt
__________________________________________________________________________________________
Vælg 2 grøntsagselementer til din hovedret
Aspargessalat m/grillede asparges, sennepsvinaigrette samt flager af parmesan
Melonsalat m/forårsløg, feta og hakket persille
Mormors salat -hjertesalat m/flødedressing og ribs
Blomkålssalat m/champignon, ærter og hvidløgscreme
Tomatsalat m/rødløg, frisk mozzarella og basilikumcreme
Bagt butternut m/æblekerner, frisk spinat og chiliolie
Svampesaute m/æbler og rosmarin
Bønnesalat m/syltede løg, aioli og parmesan
Bagte skalotteløg m/tomatpesto, mozzarella, semidried tomater og basilikum
Ratatouille -fransk grønsagsret m/tomat og hvidløg
Caspachosalat m/tomater, rødløg, selleri, agurk, melon og persilledressing
Klassisk –Tomater, basilikum, oliven, bagte løg, ost og pesto
Bulgursalat m/abrikoser, ristede hasselnødder og mynteolie
Broccolisalat m/løg, solsikkekerner, rosiner og sprød bacon
__________________________________________________________________________________________
DESSERTER/KAGER
Pavlova, Italiensk marengsbund m/mascarponecreme
Stikkelbærsylt, friske bær og nøddecrunch
Mazarinbund m/passionsmousse
Passionssorbet, friske bær og sprød tuiles
Chokolade Bavarois m/lys og mørk chokolade
Serveres m/vaniljeis, friske bær og sprød krokant
Rabarberdrøm
Rabarbersylt, rabarbermousse, sirup, crumble, marengs og skovsyre
Panacotta m/vanilje og appelsin
Appelsinsalat m/mynte, appelsinsorbet og brændt hvid chokolade
__________________________________________________________________________________________
NATMAD
KAN TILKØBES TIL 95,- PR. PERSON
Kartoffelsalat, lune frikadeller og surt
Minisliders m/hønse-, ægge-eller tunsalat
Udvalg af danske pølser og oste m/grønt
dip, knækbrød og husets brød
__________________________________________________________________________________________
KROBUFFET
Dampet laks m/ blandet salat og dilddressing
Æg, rejer, citron og tomat.
Fiskefilet m/ remoulade.
Tarteletter m/ høns i asparges.
Lun leverpostej m/ bacon og champignon.
Frikadeller m/ hjemmelavet agurkesalat.
Kalvecuvette m/ årstidens grønt.
2 slags blandede salater.
Hertil hjemmebagt brød.
Ostebræt m/ 2 slags ost.
Hindbærlagkage
__________________________________________________________________________________________
Alle retter er lavet med kærlighed, krudt og krydderurter, og serveres Family Style på bordet i fade og skåle eller på buffet.
Til festarrangement kan der til 3 retters vælges mellem følgende forretter, hovedretter og desserter eller krobuffet.
Der kan forekomme allergener i maden, spørg evt. personalet.
__________________________________________________________________________________________