• Dansk
    • English
    • German

Fester og sammenkomster

Fester og sammenkomster

Danhostel Faxe har dannet rammen om utrolig mange fester og hyggelige sammenkomster. Vi er kendt for vores høje kvalitet og gode service og vores gæster bliver altid betjent af et venligt personale, som udviser professionel opmærksomhed og omhu.

Vores beliggenhed og dejlige lokaler gør det til et skønt sted at samle venner og familie. Vi har 4 festlokaler med plads til mellem 15 og 80 gæster og vi glæder os til at betjene vores gæster ved festlige og hyggelige sammenkomster.

Vi har sammensat nogle gode tilbud til afholdelse af en række sammenkomster. Her på hjemmesiden finder du således beskrivelser og priser på afholdelse af din næste store fest.

Vi vil opfordre dig til at aftale et møde med os i god tid inden festdagen eller sammenkomsten, så vi i fællesskab kan planlægge det helt personlige arrangement. Vores administration og køkken vil bistå dig med alle relevante oplysninger og gode råd omkring festen, og når vi har truffet alle aftaler, kan du roligt sende invitationerne ud – vi skal nok sørge for alt det andet.

Uanset om du vælger runde borde eller en anden bordopstilling, sørger vi for en festlig opdækning med afstemte dekorationer, lys, duge og servietter. På selve festdagen vil den ansvarlige tjener være din faste kontaktperson og sørge for, at alt fungerer perfekt og efter de aftalte ønsker – lige fra velkomsten og til den sidste gæst er gået.

Såfremt du og dine gæster ønsker at overnatte efter festen, kan det arrangeres til specialpriser. Læs mere herom under Overnatning.

Læs mere om fester og selskaber, brunch og kaffeselskaber, menukort og meget mere under de øvrige menupunkter her på hjemmesiden, hvor du også finder priser og andre informationer, eller kom forbi os på Østervej 4 i Faxe og få en brochure.

 

Se venligst vores priser og information vedrørende arrangementer på vores hjemmeside eller få en brochure.