• Dansk
    • English
    • German

Menu

Menu kort

Dette menukort danner baggrund for vores tilbud til festarrangementer og selskaber. Vi vil gerne søge at imødekomme vores gæster særlige ønsker og giver gerne tilbud på en anderledes menu.    

Som nævnt under beskrivelserne af Festarrangementer og Middags- og aftenselskaber kan du selv sammensætte en menu og frit vælge mellem følgende forretter, hovedretter og desserter eller én af vores buffeter.

Forretter, serveres på buffet

  1. Varm dampet laks med spinat og fennikel anrettet med pesto
  2. Rejecocktail serveret på spæde grønne salater med rejer, friske grønne asparges og dressing
  3. 2 x tarteletter med høns i asparges

Hovedretter, serveres på buffet

  1. Rosa stegt oksefilet med ovn kartofler samt årstidens grønt serveret med pebersauce
  2. Kalvesteg stegt som vildt, serveret med vildt-sauce, hvide kartofler, Waldorff salat og sødt & surt
  3. Hvidløgsmarineret svinekam, persillekartofler, årstidens grøntsager og svampe sauce.

Desserter: serveres på buffet

  1. Jordbærstang med rørt is
  2. Hvid chokolade-fragilitè med bær kompot
  3. Islagkage.

Natmad:

  1. Suppe med brød. Vælg mellem asparges-, hønsekød-, oksekød-, gullasch- eller champignonsuppe kr. 90,00
  2. Roastbeef og frikadeller med kartoffelsalat, grøn salat og brød kr. 90,00
  3. Pålægsanretning med 4 slags pålæg, diverse salater og hjemmebagt brød kr. 90,00

 

Buffet:

I stedet for en 3 retters middag med forret, hovedret og dessert kan du også vælge én af vores to lækre buffeter: Kro buffet eller Rollo buffet. Vi vil gerne søge at imødekomme vores gæsters særlige ønsker og giver gerne tilbud på en anderledes menu.

Kro buffeten indeholder:

  • Dampet laks m. blandet salat og dilddressing.
  • Æg, rejer, citron og tomat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
  • Kalvecuvette med årstidens grønt
  • 2 slags blandede salater
  • Ostebræt med 2 slags ost
  • Hindbærlagkage
  • Hertil hjemmebagt brød

Rollo buffeten indeholder:

  • Dampet laks, kæmpe rejer med citron og dilddressing
  • Oksefilet med årstidens grønt
  • Tomatsalat med bøffel mozarella
  • Blandede spæde salater med soltørrede tomater og pinjekerner
  • Små ovnbagte kartofler
  • Rødvins- eller pebersauce
  • Hindbærlagkage
  • Ostebræt med 2 slags ost
  • Hertil hjemmebagt brød

Der kan forekomme allergener i maden, spørg evt. personalet.

 OBS: Ønskes ændringer i buffet, kan prisen så eventuelt være en anden.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte