Alle former for grupper er velkomne hos os

Alle former for grupper er meget velkomne hos os, og vi kan hjælpe jer med planlægningen af jeres ophold.

Vores fællesrum og udendørsarealer i kombination med den smukke natur omkring Danhostel Vejle er perfekt til at arrangere aktiviteter i. Der er ikke langt til seværdigheder såsom Givskud ZooLEGOLAND,  Kongernes Jelling og Økolariet.

Vi kan sørge for, at I får tre gode hjemmelavede måltider om dagen, og når I tager på udflugt, kan vi sørge for madpakken.

Vi tilbyder moderne og professionelle ophold til grupper – med lækker forplejning og personligt værtskab.

Vi har gode faciliteter til alle typer af gruppeophold, klubber, foreninger, uddannelsesinstitutioner, produktionsskoler, studiegrupper, pensionistgrupper, familier, personer med særlige behov, idrætsforeninger samt grupper der søger overnatning i forbindelse med events – vi har plads og kan rumme alle gruppetyper.

Værelserne kan rumme fra én og op til 10 personer – jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person.

Mange muligheder

I er en gruppe hvis:
Gruppen består af mindst 15 personer.
Gruppens ophold bestilles og afregnes samlet

Gruppearrangementer inkluderer altid morgenbuffet. Andre måltider såsom madpakker, frokost og middag kan bookes – vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre, dog skal I være minimum 25 personer til dagens frokost eller middag før vi sætter gang i køkkenet. Vandrerhjemmets gæstekøkken er forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan dermed ikke anvendes af grupper.

Grupper kan selv lave mad på Danhostel Vejle.
Det er muligt at booke gruppe ophold, hvor i selv står for madlavningen, i kan mod et tillæg booke et lokale med eget køkken, lad madlavningen være en del af det sociale på turen.
Hvis i er mere end 26 i gruppen skal i dele jer optil måltiderne

Arrangement på Danhostel Vejle

Større arrangementer er mulige, hvis I lejer hele Danhostel Vejle – så har I også alt for jer selv til fri afbenyttelse.

Udfyld kontaktformularen, ring eller send os en mail.

Booking af gruppeophold og trænningsophold skal ske via mail eller kontaktformular

Gruppe forespørgsel

Udfyld nedenstående formular, for at sende en forespørgsel til Danhostel Faxe, du vil modtage et svar inden for 48 timer