Givskud Zoo

Brillebjørn fra Givskud Zoo, tæt på Danhostel Vejle

Danhostel Vejle ligger kun små 20 min kørsel fra Givskud Zoo, der er lavet som en zoo hvor du kører ind med bilen. På udvalgte steder inde i parken sætter man bilen og fortsætter rundt til fods. En stor og anderledes dyrepark der ud over de mange dyr også har specielle udstillinger som eks. store virkelighedstro dinosaurer.

I kan nemt få en hel dag til at gå i Givskud Zoo, der også har en stor løveflok hvor du køre direkte med bilen ind i anlægget med løverne. En god udflugt for hele familien.

Danmarks bedste dyrepark
Givskud Zoo er meget velbesøgt og en af de mest roste zoologiske haver i Danmark. Parken er for andet år i træk udnævnt til Danmarks bedste dyrepark. Og med god grund. Her er noget for hele familien, god adgang til dyrene samt gode spisesteder, legeområder m.m.

Givskud Zoo kendes også under navnet Zootopia.

Godt tip fra os
Vi anbefaler især at man ser ulveflokken hvor du kommer rigtig tæt på de store ulve og ser dem i øjnene. De imponerende dyr kan let give et koldt gys ned af ryggen.

Fakta
Givskud Zoos er primært en safaripark, hvor man i egen bil kører gennem parkens store anlæg, hvor flere forskellige dyr går sammen. Undervejs gennem parken er flere parkeringspladser, hvor man kan parkere bilen og gå rundt og betragte på dyrene. Nogle af de mest kendte og populære dyr i parken er elefanter, næsehorn, løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og brasilianske kæmpeoddere. Der tages Entre, bil og børn under 2 år er gratis.

Du kan læse meget mere om Givskud Zoo og planlægge jeres besøg her

Se flere spændende attraktioner i og omkring Vejle her.